Mine kunst udstillinger er direkte opfordring

Alle mine udstillinger er kommet i stand via direkte opfordring fra de forskellige kunst gallerier.

De malerier, der har været udstillet, var enten et udvalg af malerier, som jeg var færdige med, eller som er blevet til efter samtaler omkring et bestemt emne. Emner som vi har talt om, brainstormed omkring, hvorefter jeg gik i gang med at male en billede serie, til en bestemt kunst udstilling.

 

Altid nye følelser

Hver udstilling vækker altid en vifte af følelser i mig… Jeg går igennem en proces, hvor jeg stille og roligt skaber tryghed omkring selve kunst udstillingen. Omkring de personer, jeg har med at gøre, og omkring at frigøre alle malerier til andres beskuelse og vurdering …

Da mine malerier er meget anderledes, og indeholder mine egne oplevelser, rejser, følelser, er det meget vigtigt for mig at anerkende, at det er ok, at der altid er nogen, der ikke bryder sig om dem… Sådan er det jo med kunst.

Samtidig er det meget vigtigt for mig at udstille så meget som muligt, for netop at udbrede kendskab til denne sublime måde at udtrykke sig på.

Jeg er derfor meget taknemlig overfor alle, der opfordrer mig til at udstille.

 

Der er forskel på forelskelsen i mine billeder

Det er også vigtigt for mig at forstå, at mange elsker mine billeder, men at der samtidig er lang vej fra at elske et billede, og til at have det hængende i sin stue …

Derfor er jeg ovenud lykkelig for, at jeg efterhånden har solgt en del af mine værker og at købe lysten er blevet større.

Hver kunst udstilling har udvidet min kundekreds, og mine billeder er efterhånden blevet introduceret i hele Danmark. Både originale malerier og plakater hænger på vægge hos kunder i både København, Odense og Århus.

 

Jeg håber, jeg rører dig med mine malerier

Jeg håber, at mine malerier rører dig, forfører dig til at gå ind i dem og rejse igennem dem, at de efterlader dig med glæde, med et positivt budskab, med smil på læberne, og ønsket om at eje dem