En ny dør åbner… Hjertets Vej

Igen har jeg oplevet, at når jeg fokuserer på kærlighed og passion til alt det jeg beskæftiger mig med, åbner nye døre  sig og jeg bliver sendt ud på Hjertets Vej, den vej, hvor på der bliver kastet nye appelsiner til min turban.

Hjertets Vej blev skabt af en forfatter…

Kærlighed er broen til hjertets vejHanne Svendsen, forfatter til bogen “Hjertets Vej – Kærlighed er Min Mirakel Kur” vågnede op med en drøm om, at bogen skulle illustreres med masser af personificerede hjerter, der dansede, der sang, der omfavnede, der manifesterede kærlighed, der manifesterede passion, og, og, og…. Hendes “drøm” blev kastet ud i Facebooks univers, hvor hun henvendte sig til kunstnere i sit netværk.

Facebook venner, der ikke en gang kender mig, har anbefalet mig…

Da jeg så Hannes indlæg på Facebook var der allerede andre, som havde anbefalet mig til opgaven. Med min kærlighed og passion til alt det jeg foretager mig, og ud fra deres begejstring for min decoupage kunst, skønnede de, at jeg ville kunne løfte denne opgave, som skulle fyldes med kærlighed og passion på hjertets vej…

Jeg har med største glæde og taknemlighed tilbudt mine kunstneriske decoupage hænder til at udføre opgaven, og heldigvis blev Hanne Svendsen henrykt for min henvendelse…

Et Univers af hjerter fyldt med kærlighed, passion og taknemlighed blev skabt…

En serie på 12 Hjerte illustrationer kom til verden… Inspireret af Hanne Svendsens bog, begyndte Hjerterne at danse, at synge, at omfavne, at smile, at tale, at rådgive, at elske, at være taknemmelige, at udtrykke passion og kærlighed. Hver illustration, der blev skabt, blev fyldt med kærlighed, passion og glæde, og efterlod mig med smil på læben og kæmpe taknemlighedsfølelse…

Ny gren på Hjertets Vej er skabt…Hjertets vej taknemlighed

En helt ny dør er åbnet for min decoupage kunst. En ny ide er blevet kastet på min vej, og jeg tog den op med taknem

lighed og skabte en verden af hjerter med kærlighed og passion. Det er første gang jeg har udført en opgave i forbindelse med illustrering af en bog. En unik process på hjertets vej fyldt med passion og kærlighed.

Tak til Hanne Svendsen for den tillid hun har udvist til min måde at løfte denne hjertelige opgave på.