NOTEBOOK TIL POSITIVE TANKER

Siden sidste år har jeg gået og tænkt på at designe en NOTEBOOK, som skulle bruges til at notere alle positive aspekter, alle ens drømme og smukke oplevelser, alt det du ønsker dig, alt det, der får dig til at flyve af glæde, alt det, der fremkalder et smil på dine læber. En Notebook, der er lækker at røre ved, een du elsker at have med i din taske eller have den liggende på dit natbord.

En Notebook, som forpligter dig til

at skrive i og bruge den aktivt til at minde dig om, at der altid er noget godt at være taknemlig for. En Notebook du altid kan have med dig, 18×13 cm.

Brug den til at tvinge dig selv til at tænke noget positivt og skrive det ned lige før du sover; så falder du i søvn med smil på læberne og vågner op med smil på læberne.

notebook-2

Processen

Selvom jeg havde samlet alt materiale til bogen og vidste nogenlunde hvordan den skulle se ud og fungere, kunne jeg ikke få de sidste prikker til at samles… Indtil min udstillingsfernisering i oktober. En af mine makkere fra TAK-Netværket for kvinder (TeamAfKvinder) kom fra Ålborg til min fernisering, og var vild med min kunst. Hun spurgte mig hvorfor jeg ikke lavede en Notebook med mine malerier? …WUPTI.. så foldede hele Notebook sig ud lige for mine øjne.

Da hele billedet af min Notebook var klar i mine tanker, begyndte jeg at møde på min vej alle de mennesker, jeg havde brug for til realisering af projektet, og i løbet af en måned var min Notebook færdig.

Design

Omslaget på bogen er billede af mit maleri “Trust, Magic, Faith”. Dett maleri, der startede hele mit kreative Univers. Bogen er ment som et scenario af dit liv når det er bedst. Du skriver den selv. Bogen indeholder 12 breakers med udsnit af maleriet og med inspirerende/motiverende citater. Bogen er baseret på min egen erfaring. Jeg praktiserer det selv; skriver alle mine drømme, passion, visualisering, smukke oplevelser, smukke citater ned, og når jeg har en off dag, læser jeg i mine notebooks og får bekræftet hvor vidunderligt et liv jeg har.

Her kan du købe den

Notebook kan bestilles ved at skrive til mig. Prisen er DKK 199,- plus forsendelse DKK 50,- i Danmark. Du er også velkommen til at hente den selv hos mig. Du kan også skrive til mig på min Facebook side  “Mag L Art Mag’ic” eller på min Instagram side @maglbrammer.