Tell Your Story decoupage maleri paa haandlavet papir

Magi er noget vi selv skaber

…og den er både tidløs og uden alder.

Vi bliver ikke ældre men friere.

Glæde, fantasi og drømme har ingen alder. Vi kan hvad vi vil, uanset hvor gamle vi er.
Og det er ok, at nogle gange handler livet om at risikere alt for en drøm, for en passion, som andre ikke forstår…

 

Alt er ren energi

Alt det du tænker er iflg. Albert Einstein ren energi. Dvs. alt det du tænker tiltrækker du ind i dit liv. Så tænk og visualiser alt det du drømmer om og alt det du ønsker, tænk positive og kærlige tanker…

Når alt det, jeg foretager mig, kommer direkte fra mit hjerte, fra min sjæl, fyldt med kærlighed og glæde, føler jeg det som om en stille flod bevæger sig igennem mig, en glæde og fryd mærker mit hjerte danse…
Når jeg maler, skaber jeg poesi uden ord.

Lad dit liv være en poesi, et magisk maleri, en lysende stjerne…

Der er et springvand af ungdom, …og det er dit sind, dit talent, dine drømme og ønsker…den kreativitet hvormed du beriger dit liv og de mennesker du elsker. Når du giver dig selv lov at tappe denne bundløse kilde, vil du aldrig mere tænke på din alder.

 

Elsk dig selv

Elsk dig selv, vær taknemlig for alt det du er, alt det du har og alt det du skaber, hav tillid til og tro på, at den bedste måde at forudsige din fremtid og dine drømme, er at kreere dem selv…

”…det eneste du har, som andre ikke har, er dig selv. Din stemme, dit sind, din historie, din vision… Så gå ud og skriv, mal, tegn, dans, byg, leg,…og lev dit liv som kun du kan, uanset hvad andre mener… Tør at være dig, at være anderledes og at elske hver eneste millimeter af det”

~Dita von Teese